Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Skön lördag

2015-10-17 14:41:00 i Allmänt

De bästa helgdagarna tycker jag är dem där man gör saker och är effektiv men ändå hinner njuta av lugnet. I dag är en sådan dag. Jag inledde med långfrukost följt av plugg och förbredelser våra deltagare inför nästa träff i Allmänlydnadskursen. Sedan gick jag och Imra ut i skogen där hon fick uppdrag av olika slag. Ibland är den bästa träningen helt enkelt leken. 
Efter promenaden i skogen lade jag mig här. Åt apelsin och läste. 
Nu har jag spacklat i den kattvind som ska bli mina nya klädkammare och efter aktivitet blir det vila igen, hehe, så nu ligger jag i soffan och ska fortsätta läsa. I kväll blir det ett besök hos Sandra och Erik i Latikberg. Fin lördag detta! 
 
 

Skriv en kommentar