Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Skarpt läge

2015-10-13 22:20:03 i Allmänt

Som jag berättat om håller jag på att utbilda mig till instruktör via Svenska Brukshundklubben. För att bli examinerad krävs bland annat att du ska hålla en allmänlydnadskurs. Först ska du skriva en kursplan som ska godkännas av SBK-lärare och sedan ska du hålla en kurs där du och dina kursdeltagare utvärderar din insats. Som tur är har jag mina klippor till klubbkompisar som jag gör detta tillsammans med, Elin och Maria. Utan dem hade det varit dubbelt så läskigt i kväll när tio hundägare och deras hundar kom på första träffen i kursen.
Min magkänsla säger att det gick helt okej för oss men saker och ting kan ju alltid förbättras. Som människa blir du aldrig komplett, att tro det är att begå ett fatalt misstag. Att lära sig av andra och utvecklas är något jag vill jobba med varje dag och att få dela med mig av mitt stora hundintresse och min allt större kunskap om hundar till andra hundägare är så himla stimulerande. En rolig kväll lider nu mot sitt slut och jag ska sluta mina blå alldeles strax, ska bara först... ska bara... som en annan Alfons Åberg.

Skriv en kommentar