Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Något av det mysigaste

2015-10-01 21:40:06 i Allmänt

Något av det mysigaste som finns måste ju vara att ligga i sängen och lyssna till hundarnas snarkningar och tunga andhämtning samtidigt som lilla barnet buffar omkring i magen. Så tacksam över allt detta!
Ps: ni som varit gravida, VAR köper jag mammakläder som är snygga? Finns så mycket fult! Blir galen! Min kula tycker inte om mina byxor och kjolar längre så jag behöver göra en uppdatering. 

Kommentarer

Maria Fornlöf
Tror inte det finns nåt sådär jättefint denna säsong, jag har iaf inte hittar nåt jag känt WOW inför. Jag har köpt en mammaskjortklänning och en mammakofta från zalando.se. Sen har jag satsat på trikåklänningar från HM basic, tights och koftor. Tala gärna om ifall du hittar snygga mammakläder!
Kramkram 😃
Stina Stenmark
Investera i ett par sköna strumbyxor eller leggings. Sen kan du gå.lös på massa snygga trikåklänningar eller dyligt på typ HM, vero moda, vila! :) Randiga klänningar är ju så fint på gravidmage!
Sandra Mårtensson
Jag köpte ett par mammajeans på H&M, där fanns många olika modeller. Sen kör jag själv mycket på skjorta :)
Frida
Asos :-)
Hanna
Bonprix :)

Skriv en kommentar