Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mot Sundsvall!

2015-10-23 07:25:27 i Allmänt

I eftermiddag efter jobbet hoppar jag och mamma in i bilen och styr mot Sundsvall. På vägen dit hämtar vi upp svärmor och så kommer Linda med bussen. Vi ska bo på hotell, äta gott, umgås och framförallt beta av långa listor på saker att inhandla. På lördagmorgon ska vi entra barnvagnsdjungeln. Känner skräckblandad förtjusning inför det. Har frågat mina vänner med barn om vad man ska tänka på men ge mig gärna fler tips om ni har!

Kommentarer

Åh vad kul att åka till Sundsvall, där är jag född faktiskt. Låter supermysigt att bara åka iväg och bo på hotell och umgås! Hoppas ni får en fin helg!
Maria Fornlöf
Nätmetallkorg under vagnen! Grusväg+tygkorg under vagnen= LORT OCH SKRÄP I KORGEN!

http://m.blocket.se/dalarna/Emmaljunga_duo_62179978.htm?ca=6&w=1

Ett annat tips som inte handlar om barnvagnar utan kläder är ekotextil.se. Det är en butik som heter Näva och finns i Järna. De säljer ekologiska baby och barnkläder och deras utbud av kläder i ull är STORT!
Ha så kul i Sundsvall 😃
Svar: Tack snälla du för tipsen! Ska absolut kolla upp hemsidan med ekologiska baby- och barnkläder! :)
Carolina Lidström
Jag är snöat in på Kronans barnvagnar! :)
Tidigare hade jag en crescent, funkade kanon MEN mycket tung.

Tänk på däcken...vad funkar i snömodd och klubbsnö?
Sen ska vagnen vara så lätt som möjligt tycker jag. Annars pajjar ryggen fortare än nödvändigt.

Obs! ryggen lär pajja ändå, tids nog. Lite ammande nätter och växande bebis kirrar det ;P
Svar: Tack så jättemycket för tipsen! :)
Carolina Lidström
Frida
Skulle aldrig köpa en trehjuling, eller en med små svängbara hjul! Här i norr, i snö, slask och terräng vill åtminstone jag ha en vagn som tar sig fram och inte välter. I storstäder ovh butiker är de andra fantastiska - men inte utomhus! Liggdelen brukar fort bli liten, jämför dem. Och storlek och vikten på vagnen när den ska lastas!
Svar: Nej, precis! De är ju lättkörda på asfalt och på övriga plana underlag men vi måste ju ha en lite mer "cross country-modell", hehe :)
Carolina Lidström
Ida
Emmaljunga city cros som vi hade till Siri var hur bra som helst. Bra stötdämpning och tog sig fram i snö. Älskade den vagnen. Liggkorgen funkade att använda länge. Riktigt bra kvalitet!
Svar: Det känns tryggt att du också köpte en sådan, då kan jag vara lugn :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar