Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Från en stad till två andra

2015-10-26 06:54:35 i Allmänt

Sitter här med min grötportion i Arla morgonstund. I går kom vi hem från Sundsvall med alla punkter på listan avbockade (orkade dock inte ta beslut om vilken jäkla skötväska man ska ha, det löser sig). Är tacksam över att jag hade så fint sällskap som kom med bra råd. Stackars, förkylda mamma tappade dock rösten på fredagkväll så bitvis fick hon skriva på de lappar hon hittade. I lördags hängde vi på låset till Babyproffsen och var på Birsta från klockan 10.00 till 18.00. Funkade bra med kroppen och magen men fötterna var ganska trötta efter allt gående trots bra skoval. I dag åker jag till en annan stad, nämligen Lycksele. Vi ska vara där för kollegialt utbyte och prata om sambedömning i svenskämnet. Därifrån åker jag till Umeå för att hälsa på Jessica med familj (har ju inte träffat lilla Saga ännu!) och sedan ska jag sova över hos Sabina. På tisdag är det Språkfestivalen på universitetet och då får jag träffa min forna studentkompis Ida! Jobb, utbildning och kompishäng i dagarna två låter som en bra plan i mina öron.
Men alltså. Visst är man tacksam över en by med tystnad efter två dagar i en stad? Mvh/tystnadspensionären

Kommentarer

Lena
Vad gäller skötväska så rekommenderar jag alla gånger Bagasis (finns på deras egen hemsida samt på glammom.se. JA, den är fullkomligt snordyr. Och JA, den är värd varenda krona. Jag köpte inte den när jag fick min son. Åtta månader senare bestämde jag mig för att den ska jag ha (efter att min man drog och jag roddar bebis själv sedan han var 4mån...) och såhär i efterhand skulle jag ha köpt den redan från början.

Stort lycka till med allt som komma skall!
Svar: Tack för tipset! Ska absolut kolla upp det!
Carolina Lidström
"Riktiga" skötväskor är ju snordyra. Jag köpte en begagnad (modell större) handväska i svart skinn, funkade kanon och är mkt snyggare än många skötväskor.

Sen har vi mest använd Vincent's mini Kånken. Rymmer mer än man tror ;)
Svar: Ja, snordyra och skitfula (många i alla fall, haha). Funderar också på att köra på samma kort som du gjort!
Carolina Lidström
Vad skönt att i princip alla punkter blev avprickade, trots trötta fötter. Vad mycket roligt äventyr du har planerat!

Skriv en kommentar