Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagens id, kvällens frid

2015-10-04 17:57:00 i Allmänt

I morse styrde jag och mamma upp bullbak - kanelbullens dag till ära. Jag och mamma är ett bra team för vi jobbar snabbt och effektivt samtidigt som vi avhandlar all jordens samtalsämnen i rask takt. Efter bullbaket skördade vi morötterna, rödbetorna och persiljan och har nu lagt pallkragarna i träda inför nästa säsong. Vi ska fylla på med löv och kompost också, men det får bli en annan dag. Några tulpanlökar har kommit ner i jorden också för att förhoppningsvis skapa liv i rabatterna till våren. Efter vår utetjänst gick vi in och har nästan tömt hela kallskrubben i vårt hus. Kallskrubben ska nämligen bli min nya klädkammare för min befintliga klädkammare ska bli barnkammare! Hurra! Någon som har bra tips på var man kan hitta fina tapeter till ett barnrum? Det får inte vara skrikiga, grälla tapeter utan något i en harmonisk (gärna äldre) stil, tack!
Nu blir det en hundpromenad och sen kommer Ludvig och Hanna hit och fikar bullar! Tack livet för en bra söndag.
 

Kommentarer

(Självutnämnda) Moster Anna
Jag tycker att tapetorama har fina tapeter, i lite ljusare pastelliga kulörer med fina barnmotiv på. Kolla in dem på http://www.tapetorama.se/barntapeter.php

Annars är min absolouta favorit harlequin-mönstrade tapeter, helst i ljust mintgrönt.
Svar: Tack för tipset! Ska kolla in dem! :) Sen får du komma och bebishänga där och skåda tapeterna ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar