Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Alla dessa fantastiska frostmorgnar

2015-10-29 08:05:11 i Allmänt

I morse vaknade vi upp till nio minusgrader och en sol som snart skulle börja lysa över de frostbeklädda omgivningarna. Jag älskar klara, friska morgnar. Unnar mig lite sovmorgon så här i lovtider och ska snart åka in till jobbet.
I går klippte jag mig hos Johanna och hon kapade ex antal cm av håret då det var torrare än vanligt. Vi misstänker att graviditeten kan ligga bakom det då jag vanligtvis inte brukar ha särskilt torrt hår. Det var mysigt att hinna prata med henne och samtidigt få bli lite bortskämd. På kvällen blev jag också bortskämd. Skulle åka in och se Bonde söker fru med Emily men hon, Hanna och Robert kom ut istället med motiveringen: "Nu har du åkt och flängt så mycket och är säkert trött så vi kommer ut till dig istället".
Fina vänner alltså. Det är livet. Nu ska jag göra den här torsdagen! Ska på besök hos barnmorskan och jag hoppas barnet följer tillväxtkurvan nu då den låg nedanför genomsnittet vid förra mätningen.

Skriv en kommentar