Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Trägen vinner

2015-11-21 20:14:21 i Allmänt

Nyss hemkommen från Boden. Kom hem till ett nystädat hus och ett dukat bord. Gängade mig med rätt man, det är ett som är säkert.
I dag har ett av livets kapitel avslutats. Jag och mina klubbkompisar klarade examinationen och är nu certifierade allmänlydnadsinstruktörer! Känner mig så stolt över mig själv som rott detta i hamn! Vi räknade ut att vi totalt lagt ner 150 timmar på detta under hösten. Då har vi räknat in Grundmodulen, hemstudieuppgifter, Allmänlydnadskursen vi hållit på klubben, resorna upp till Boden (240 mil) samt de fem heldagarna vi tillbringat vid Bodens brukshundklubb. Utslaget under hösten är det som om vi pluggat/jobbat 50 % utöver våra heltidsjobb så det är inte så konstigt att tid ibland varit en bristvara. Det har varit oerhört roligt, utvecklande och givande både som hundintresserad människa och även som mig som person, hundintresset eller ej. Men nu kära vänner är detta kapitel avslutat i och med den godkända examinationen och jag får se fram emot nya utmaningar! Till exempel det nya livet i magen som gör sig allt mer påmint genom att utöva någon slags stretch av lillkroppen sin genom att ta spjärn mot mina revben. Ändå halvmysigt! Nu får jag äntligen tid att ordna inför bebisens ankomst. Till exempel ska jag och svärmor tapetsera barnkammaren nästa helg! Hurra! 

Kommentarer

Men grattis!! Bra jobbat! När det börjat lugna ner sig får du höra av dig, så får vi hinka te och klappa på magarna. Ladda och peppa inför det som komma skall. Men nu ska du fira och njuta av all ledighet du helt plötsligt får, när du slipper plugga. Och VILA!! ;) Kram
Svar: Tack snälla du! Absolut! Det ska jag göra! Vi måste ju ha lite pepptalk ;) Kram!
Carolina Lidström
Åsa Sjöden
Stort Grattis till examen! Det klarade du med glans! Längtar så efter att få träffas när jag läser bloggen! Saknar er!// Åsa
Svar: Tack Åsa! :) Ja, längtar efter att träffa er också! Hoppas vi ses nått under julhelgerna! :) Stor kram och hälsa alla!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar