Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett fint dygn

2015-11-07 19:26:25 i Allmänt

Vi har haft ett så himla mysigt, skönt och roligt dygn. Att åka iväg tillsammans bara över ett dygn eller en helg är något som är bra tror vi. Här hänger vi på rummet innan middag.
I dag har vi fått bebisgosat! Christoffers kusin Madelene och hennes Robin fick en dotter i onsdags så det var en liten nykläckt spädis som vi fick hålla. Storasyster Wilma var stolt som en tupp. Gissa om längtan efter vår krabat slog till med extra stark kraft!  
Hon var så himla fin!
 
 
 

Kommentarer

Evy
Men va länge sedan jag var in här. Åh vilken mys helg ni haft. Ja nu dröjer det inte länge förrän jag sitter så där hos er med erat lilla knyte i mitt knä. Tror visst att denna lilla är en kopia av storasyster. Ha det gott och sköt om er / kramar
Svar: Ja, det blir en stund vi längtar efter! :) Ja, hon var väldigt lik Wilma! Väldigt söt! Kram!
Carolina Lidström

Jessica

2015-11-09 - 13:14:52
Nämen åh vad mysigt att få träffa en sån liten bebis! Förstår att bebislängtan blev extra påtaglig när ni fick hålla i en nyfödd. Vad kul att ni kommer ha barn som ligger nära i ålder sedan :)
Svar: Ja, det var så sjukt mysigt! :) Ja, precis! De kommer nog att ha mycket roligt med varandra!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar