Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En bättre dag

2015-11-03 22:08:00 i Allmänt

Återuppstånden igen ifrån gnällträsket! I dag har varit en betydligt bättre dag än gårdagen. Har inte känt mig gravid alls, haha. Vilken skillnad det kan vara. Antar att det bara är början då jag nu går in graviditetens slutskede (vecka 30 nu). 
I kväll har jag, Christoffer och Major varit på klubben för allmänlydnadskurs. Jag som instruktör och grabbarna som deltagare. Major är som en filbunke, lugn och beskedlig. Han har en "retningsnivå" som är ganska långt inom honom och stressar inte upp sig i onödan. Nu är han snart sju månader så han kommer ju in i könsmognaden snart så då får vi se vad som händer...
Det är så kul att hålla kurs och coacha deltagarna och deras hundar mot nya utmaningar och mål. Och appropå mål så ska jag och Imra träna på söndagkväll i ridhuset för nu har klubbens inomhusträningar börjat. Det ser jag fram emot! 
Tänk att den svarta studsbollen varit så här yttepytteliten?!
 
 

Skriv en kommentar