Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Valpnytt!

2015-05-29 22:02:31 i Allmänt

På midsommar åker vi upp till Jävre utanför Piteå för att hämta hem en av de här skruttarna! I februari var Iza här och parades med Jax och här är resultatet. Det ska bli så otroligt spännande att få hem lille M och se hur han trivs och utvecklas här med oss. Hoppas på att han går i sin fars fotspår och blir en lika lugn, social och beskedlig hund med god exteriör och driv i skogen!
 

Kommentarer

Åååh!! Det kan ju inte bli annat än fina valpar med en sådan far. Då måste ju vi komma och träffa både hönsen och valpen så vi får gosa lite! Dessutom skulle jag behöva lite tips från nån som har lite koll på det här med hundar.. ;) så härligt, sommarlov OCH valp! Kan man få det så mycket bättre?
Men åh vilken lycka! Vilka fina! Om jag hade bott större och haft lite mer tid så hade jag också kunnat tänka mig att ha hund :)

Matilda

2015-06-03 - 12:16:17
Men wow vad mysigt! Vilken dröm att få gosa med dom små!

Skriv en kommentar