Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mallorca - del 1

2015-05-18 21:37:02 i Allmänt

Så åkte vi då till soliga Mallorca som bjöd på sol och brassade på med årets hittills varmaste dag med 34 grader i skuggan.
Kikkis moster "Solla" och Linda i gula outfits som matchar deras bränna bra.
Det var en riktigt aktiv vecka då hotellet hade sjukt peppiga tränare. Vi körde crossfit, yoga, fotboll, golf, volleyboll och squash under veckan.
Havet, så fint!
Läste denna kritikerrosade bok under resan. Någon annan som läst den?
Skuggdyrkarna Kristian och kusinen Jens.
Älskar att bada i havet!
Och att ha den här utsikten när man tittar upp från plats på stranden.
Det här (och musslor såklart) var det bästa jag åt på hela resan: kycklingfajitas. Kycklingen var så god att jag ville äta minst två pannor till av en sådan på bilden.
Linda med en kanna mangomojito!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Hanna
Jag har läst den! Eller ja, halva iaf... Tyckte inte att den var så bra. Men älskar Lena Dunham ändå! Vad tyckte du?

Vad härligt ni ser ut att ha haft det förresten! Avis...
Svar: Ja, jag har sett första säsongen och lite av andra, älskar serien!
Boken var.. jag vet inte. Känns som att den inte behövdes för serien är så fullkomlig på något vis. Boken innehöll ju en evig ältning av hennes egna neuroser och det blev i alla fall jag en aning trött på.

Ja, vi hade det jättebra!
Carolina Lidström
Hanna
Förresten. Jag säger det igen: Se Girls!

Therese Bjärstig

2015-05-19 - 13:08:15
Åhhh så härligt ni verkar ha haft det! Å sol och värme var nog bra att ni bunkrade, för här hemma verkar det bli dåligt av den varan :-( Vill ju ha blommande hägg till skolavslutningen, det hör liksom till, men vete katten om det hinns med?! Ha en fortsatt fin vecka!
Vad härligt ändå med värmen, det saknar jag verkligen nu med tanke på det dåliga vädret i Sverige. Jag har också Not that kind of girl hemma, men jag har inte hunnit läsa den ännu. Vad tyckte du om den?

Skriv en kommentar