Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Majmiddag

2015-05-24 09:55:09 i Allmänt

I helgen är min storebror hemma och eftersom han är familjens mästerkock (okej, pappa är rätt vass han också) så bjöds det på god middag både i fredagskväll och i gårkväll. Till förrätt fick vi sparris med ruccola och parmesan med citronolja på toppen.
Till huvudrätt grillade Christoffer älgkött och mamma hade lagat sin goda potatisgratäng. Brorsan hade lagat rosépepparsås och till alla härligheter åt vi grillad tomat, majs och sparris.
Middagens avslutades med rabarberpaj av gårdens första rabarber för i år, hurra! Till pajen serverades brorsans hemlagade vaniljglass. Tack för en fin kväll familjen!
 
 
 

Kommentarer

Sandra Lundin

2015-05-25 - 09:07:45
Orkar inte med de här fantastiska matkreationerna såhär innan jag fått i mig frukost ;)

Skriv en kommentar