Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hundväder

2015-05-07 21:02:41 i Allmänt

När jag åkte hemifrån till hundträningen regnade det men sedan sprack det upp och det blev en riktigt fin träningskväll. I slutet av passet öppnade sig himlen igen och gjorde både människor och hundar blöta. Det är dock något med hundar som gör att man liksom glömmer vädret. Fick träffa Elins lilla Nandi, en tio veckor gammal labradorvalp. Jag och Maria välkomnande henne till Retriever-klubben, hehe.
Nu börjar det komma några resnerver inför avfärden på lördag men än har jag inte börjat packa. Kanske "gör en storebror" och slänger ner allt i väskan på morgonen? Det är ju dock en dag i morgon med. Har blivit så tidsoptimistisk på sistone. Kan ej bestämma om det är bra eller inte.

Skriv en kommentar