Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det kliar i fingrarna!

2015-05-05 21:19:00 i Allmänt

Ser ni? Jag har klättrat några snäpp upp på stegen i tantpoäng! För några veckor sedan tecknade jag en prenumeration och hoppas nu att tidningen kan ge mig tips och grönare fingrar! Har extremt mycket planer för trädgården i sommar. Hinner jag med en tredjedel får jag vara nöjd. Hade bland annat en idé om att skaffa ett växthus på 40 kvm... tur att mamma stoppade mig!
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-05-06 - 08:51:19
Härligt! Här längtar jag tills jag får åka till Genbäcks och köpa på mig plant... Då är det sommar! Och ja, vi har tur att ha tokhärliga grannar, och lite extra tokig är Martina som fixade detta "träningsredskap" till M ;-) Var och tittade på stigen runt sjön och elljusspåret här, å där låg det rätt mycket snö ännu, men jag hoppas att dagens regn tar bort det mesta! Ha en fin onsdag! KRAM

Skriv en kommentar