Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Umeå

2015-03-15 20:53:42 i Allmänt

I fredags efter jobbet körde jag till min forna studentstad Umeå. Inledde superhelgen med kvalitetshäng med min kära Sabina. Vi åt charkisar och drack rödvin och sjöng och pratade - precis som på den gamla goda tiden!
Och på lördagen gick vi på promenad - också precis som förr i tiden. Fina Sabina! Hann träffa Molly och Olivia på fredagkvällen också och Molly sa: Carro, du ser ut preciiiiis som vaaanligt! Hehe. Vi träffas ju inte så ofta nu när vi inte bor i samma stad längre.
Efter promenaden tog jag en dusch och åkte till nästa anhalt: nämligen lillebror Ludvig och Hanna! Ludvig tyckte att jag uppehöll mig väl länge vid pennorna på Åkerbloms... hehe. Jag har en liten grej för pennor. 0.5 och 0.7 tjocklek ska det vara. Och ett skönt grepp. Och bra färger. Och snygga linjer och....
Så för att muntra upp den lille köpte vi glass och satte oss vid älven i det otroliga vädret!
Sedan mötte jag upp dessa två pinglor, Linnea och Idamari, för en middag på TC.
Jag testade råbiff för första gången och den fick 5/5 i betyg. Definitift repris på den!
Och så fiskgryta med kvittenaioli.... alltså mums. Åt även någon chokladterrin-historia men den var ingen höjdare så den får inte vara med här och besudla detta inlägg.
Efter middagen var det dags för något vi bokade i oktober, nämligen "Avig Maria och sångerna jag gråtit till" av och med Mia Skäringer! MYCKET bra! Tyckte mycket om att hon i vanlig ordning frikostigt delade med sig av anekdoter från sitt liv men även att hon balanserade upp humorn med allvar genom låttexterna hon sjöng.
När jag vaknade upp hos Ludvig och Hanna på söndagmorgonen bjöds jag på Hannas goda granola.
Sedan begav vi oss ut i vårsolen för en promenad längs älven. Den älven bär på minnen kan jag lova er.
Tack alla för en mycket gemytlig helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Penélope
Jag sprang förbi erat hus två gånger i helgen och tänkte att jag kanske skulle stöta på nån av er, men icke det! Och nu förstår jag ju varför :)
Svar: Haha, typiskt! Hur länge är du hemma?
Carolina Lidström

Skriv en kommentar