Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Överraskning

2015-03-10 17:12:00 i Allmänt

Kom hem till detta i dag. Jordens mest underbara kille gav mig blommor och choklad!
ÄLSKAR blommor. Blir så löjligt glad av dem. Hehe.
Anledningen till detta uppvaktande var att vi i dag firar två år tillsammans. Jag, som inte är så bra på datum och sådant, tänkte "äh, det är väl i februari-mars nån gång" men Christoffer hade lite bättre koll.
Nu ska jag byta om för att åka på middag hos en före detta kollega som fyller 50 i dagarna!
 
 
 

Kommentarer

Åh! Jag har fått blommor med kort två gånger av Erik och båda gångerna stod det "mvh Erik" i kortet.. :-)
Svar: Hahahahaha! Så himla kul! Vad formell han är ;)
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2015-03-11 - 12:15:27
Tummen upp för gästrummet!!! Å så gulligt av din C! Ler lite igenkännande, för även här är det M som kommer ihåg datum, knappt jag vet när barnen är födda ;-P Skämt å sido, årsdagar är inte riktigt min grej, men jag älskar att få överraskningar! :-D
Vad härligt det är att bli bortskämd med något så enkelt men så betydelsefullt! Hade jag haft möjlighet så skulle jag ha färska blommor i mitt hus sju dagar i veckan, men det skulle bli lite dyrt:) Samtidigt skulle man kanske ta dem för givet och inte uppskatta känslan av dem tillslut! Trevlig helg!

Skriv en kommentar