Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kikki syr!

2015-03-09 07:03:00 i Allmänt

Känner en tjej som är helt makalöst duktig på att sy! Såg en kjol hon sytt och ville ha en precis likadan så jag beställde en av henne. Det gick fort och det var smidigt och här är kjolen, kanske inte fotad i den mest snygga miljön. Vad man inte ser är att kjolen har smarta fickor på sidorna. Kjolen är superskön! Kontakta Kristina Grahn om ni ska sy upp något plagg, hennes Instagram är @kikkisyr.
 

Kommentarer

Sandra Lundin

2015-03-09 - 08:35:05
Åh, vad roligt! Ska genast kika in på hennes instagram :)

Therese Bjärstig

2015-03-09 - 08:40:23
Supersmart! Jag fyndade en klänning på Indiska sist jag var i Ö-vik och den hade också fickor i kjoldelen, väldigt praktiskt! Ha nu en fin start på veckan, strålande sol, så det tar emot liiite att jobba, men samtidigt så lyfter solen humöret nått så enormt så även att jobba går som en dans då solen skiner, och som "morot" kan man ju alltid ha en promenad på lunchen i solskenet ;-D
Superfin kjol och tröjan gillade jag också! Måste kolla in hennes instagram känner jag nu :)
Kikki
Åh du är så fin!! Tack för dina fina ord som värmer så mycket för mig! 😻

Skriv en kommentar