Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Midsommar med Major!

2015-06-20 09:41:00 i Allmänt

I går hämtade vi som sagt hem lille Major. Världens ulligaste, snällaste och roligaste valp. Han är alltså en avkomma efter Jax och mamman heter Juhlinbäckens Iza.
Valpögonen!
Här undersöker han mitt trädgårdsland. Lägg märke till att allt är försenat och att tulpanerna, som i vanliga fall blommar i maj, inte ens slagit ut ännu!
Vi har möblerat om lite i köket och i ett av hörnen står nu en liten hundbur som vi lagt en filt över. Hundar tycker om att krypa in i trånga utrymmen och här är hans egna lilla krypin. I natt valde han dock att sova under kökssoffan.
Den lycklige mannen. Jag sa: tänk att Jax är din första jämthund och att du nu har en avkomma med mycket fina linjer efter honom. Då sa Christoffer: Ja, man har haft lite flax (tur). Jag tror dock det handlar om kunskap och vilja också.
Kvällen i går var helt magisk. Ljuset och de klorofyllgröna bladen mot en ljusblå himmel!
Det imponerade dock föga på Major som sov sig genom sill, potatis och jordgubbstårta bakom leksakskorgen i mamma och pappas uterum.
Dessa två fina i kombination med vädret och miljön!
Björkar vid farstubron.
Vajande lakan i vinden.
Är oerhört tacksam över den fina midsommarhelgen efter den långa och mycket kalla våren.
Får ju ont i hjärtat av lycka över denna utsikt.
Midsommar = flaggan i topp!
Imra blev avundsjuk för att mamma myste med Major.
Så här ljust var det när vi skulle lägga oss. Heja solen och heja sommaren och ljuset!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Åh, han ser ju helt underbart söt ut!
Svar:
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2015-06-23 - 09:55:18
Wow, vilken söting! Och så mysigt med valp (har förträngt det jobbiga med passning för att få den rumsren och minns bara det gosiga he, he) Njut av din ledighet och valptiden! KRAM

Skriv en kommentar