Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den ultimata jobb-spellistan

2015-06-02 14:07:00 i Allmänt

Spotify skapar ju egna spellistor som ni kanske vet om ni använder Spotify mycket. En lista som jag tycker att de lyckats extra bra är Stress Relief 

Listan är perfekt att jobba till. Jag som är en "textmänniska" fastnar lätt i att analysera text och sjunga med men till den här musiken kan jag koncentrera mig på jobbet och dessutom blir jag så lugn. Skönt för en "stressåbarr" som mig som min käre sambo ofta kallar mig, hehe. "Åbarr" betyder "abborre" på Christoffer dialekt och det är ju som bekant en rätt virrig fisk som sprattlar mycket, därav uttrycket... antar jag?
Jaja. Lyssna nu på listan. Den är magisk. Nu ska jag fortsätta med uppsatserna och i kväll ska jag, Emma och Linda ses för att käka middag tillsammans och jobba samt utvärdera detta arbetsområde som vi arbetat fram tillsammans. Tur att vi har efterrätt! 

Skriv en kommentar