Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

BBQ-fest

2015-06-16 21:16:00 i Allmänt

I lördags bjöd min fina arbetskompis Emma in till BBQ-fest och till förrättsmingel fick vi detta: hemmagjorda majschips att toppa i en guacamole sänd från himlen! Ber i förväg om ursäkt för kvalitén på bilderna - orkade inte ta med mig min kamera.
Öl på kylning!
Roliga diskussioner under kvällens lopp. Älskar att hänga med dessa knasiga, snälla, peppiga och ambitiösa kollegor!
Emmas man Andreas är jätteduktig på att blanda drinkar och till kvällen hade han gjort iordning en drinklista som gästerna fick beställa från.
Se bara när proffset jobbar!
De hade beställt ett kilo mynta!
I kväll har vi fortsatt att socialisera oss genom After Work och efter det mötte jag upp mina kollegor på Musikskolan och vi åt middag tillsammans och tackade av en kollega som går i pension nu.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

men åh så trevligt! Bra uppstyrt ser det ut :)

Sandra Lundin

2015-06-18 - 07:53:21
Både låter och ser riktigt trevligt ut. Älskar att alla får så mycket energi den här årstiden till att ordna tillställningar av den här sorten :)

Skriv en kommentar