Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Äntligen

2015-06-17 21:39:30 i Allmänt

Äntligen börjar jag känna sommarkänslor. I kväll var jag och Jax ute på "klättringsturen", en skogspromenad med många backar, och det var ljummet i luften och tjärnarna låg spegelblanka. Det luktade jord, hägg, björklöv och värme. För en som som mig, som burit ullunderställ hela maj och halva juni, var det helt fantastiskt att gå där i skogen och bara njuta med alla sinnen. I morgon går jag på semester men först ska supertrion (jag, Emma och Linda) planera "stordåd" inför starten av kursen Svenska 2 nästkommande termin, hehe.
 

Kommentarer

Evy
Det var ett tag sedan jag var in här, och måste säga att jag blir ALLDELES slut på över alla dina uppdrag. Så är det någon jag unnar en välbehövlig semester så är det DU. Vi kommer ju natuligtvis att titta förbi när den lille grå har anlänt. / Kram och skön semester
Svar: Tack Evy! Det ska bli så skönt med ledighet! Men nog tror jag att du har en hel del upptåg för dig också, hehe ;) I morgon hämtar vi valpen, längtar! Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar