Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ljumma vindar, stilla timmar

2015-07-16 22:49:00 i Allmänt

Nu är allt packat och ordnat inför morgondagens avfärd mot stugan! Som jag längtat. Det första jag packade var Imras träningslåda. Vi har med oss konerna till rutan, apportbocken, spårsele och spårlina, spårapporter, SBK-västen och såklart en leksak. Målet är att få till ett pass varannan dag åtminstone.
I kväll har vi haft besök av Sandra och Erik och pojkarna. Alla satt tillsammans i köket och åt glass med varm hjortronsylt men det slutade med att killarna förflyttade sig till vardagsrummet för att diskutera hundar och jakt medan jag och Sandra fick köket för oss själva för att surra av oss ordentligt, hehe.
När jag ska åka till stugan känns det jämt som kvällen innan julafton. Då den ligger så långt bort (södra Dalarna, 62 mil) så åker vi bara dit ett fåtal gånger per år men stunderna där blir verkligen kvalitativa! Så, släkt och vänner: nu kommer jag!
 

Skriv en kommentar