Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

De sista passen..

2015-01-29 19:16:18 i Allmänt

De sista passen innan tävling känns ofta tvivelaktiga tycker jag. I söndags gick det som jag tidigare nämnt dåligt och i veckan har jag inte hunnit träna något då jag har fullt upp med spelning och 30-årskalas men i dag körde jag och Imra ett pass tillsammans. Planen var att ha roligt tillsammans och köra genom ettan och därefter träna några moment i tvåan och det gick SÅ HIMLA BRA! Imra var "förig" (alltså framme och lyhörd) och vi samarbetade så bra. Var lite orolig över att hennes stora snöfascination skulle ta överhanden då det kräksnöat hela dagen och gårdsplanen inte är skottad ännu, men hon travade på fint och utförde det hon skulle. Tror dessutom att det var topp tre-känsla på linförigheten i kväll vilket känns bra så här innan tävlingen på söndag.
Nu är planen lek i morgon, lite sök och bara bus och på lördagen ska vi åka skidor tillsammans samt ta oss igenom söndagens program snabbt för att känna på känslan. Jag tänker inte börja greja med detaljer nu så här nära tävlingen, utan hoppas att det arbete vi lagt ned räcker till det tredje och sista 1:a priset så vi kan få vårt efterlängtade LP1 (lydnadspris 1).
Hade tänkt att åka skidor efter jobbet men då vädret "snöade mig inne" körde jag 40 minuter på cykeln inne istället, men visst är det så himla mycket skönare med utomhusträning? Det känns som att man får så mycket mer då!

Skriv en kommentar