Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vinnare i KM: lydnad.

2015-02-16 07:05:00 i Allmänt

På klubben kör vi träningstävlingar fyra gånger per år och de två bästa resultaten slås ihop. Vi tävlar procentuellt, så alla tävlar mot varandra oavsett klass. I år vann jag och Imra då vi hade det högsta resultatet, så kul!
2015 års första träningstävling kör vi precis om en vecka och nu tävlar vi i lydnadsklass 2. Jag skulle behöva köra en hel massa träningstävlingar med Imra för att träna med domare, tävlingsledare och sekreterare eftersom den människoälskande Imra har en tendens att smita fram till alla funktionärer på banan. Jaja. Vi ser hur det går helt enkelt. Det är ju bara en träningstävling.
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-02-16 - 11:00:12
Grattis! Med Jax och Imra i tankarna så får ni investera i ett troféskåp i framtiden :-) Ha en fin vecka!
Svar: Tack! :) Ja, haha! Imra har dock en bit upp till Jax samling, men vi kämpar på ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar