Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Spiken i kistan för denna dag.

2015-02-24 21:52:32 i Allmänt

Lyckades vända den här sega tisdagen till en ganska bra dag genom ett okej pass med Imra, lite styrketräning framför Kallas guld (repris) och ett bad med läsning. Men, säg den lycka som varar för evigt. Nyss var jag ute för att kvällspinka Jax och då jag inte orkade klä på mig efter badet hastade jag ut endast iförd morgonrock och skoterskor och SÅ KLART halkar jag på isen med en förskräckt Jax över mig! Lagen om alltings jävlighet. Nej, vad säger ni? Fin-onsdag i morgon, ja tack. 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-02-25 - 11:55:16
Efter att ha läst gårdagens inlägg so både hoppas och tro jag att du får en riktigt TOPPEN onsdag. Jag intalar mig nämligen att efter regn kommer sol... :-)
Svar: Ja, i dag känns mycket bättre! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar