Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

LP1 fixat!

2015-02-01 14:23:00 i Allmänt

Jaaaaa! I dag fixade jag och Imra vårt tredje förstapris i lydnadsklass 1 och Imra är därmed meriterad med ett LP1 (lydnadspris). Känner mig så glad och stolt över att all träning vi lägger ner har givit resultat! Tack till alla som stöttat och hjälpt till vid träning och tävling och ett STORT tack till bästa hemmaklubben Vilhelmina Brukshundklubb. Imra är så rolig att tävla med för jag känner verkligen när hon är med mig och tittar på mig som om hon vill säga: Nu kör vi, matte!
Nästa helg startar vi i lydnadsklass 2 så i veckan blir det hårdträning, hehe. Nu ska jag beställa diplomet från Brukshundklubben så jag kan börja tränga ut Jax jäkla diplom på väggen... Ett dippe (internt till Emily) är ju i alla fall en början!
 
 
 

Kommentarer

Grattis!!!!
Svar: Tack snälla du! :)
Carolina Lidström
Emi
Ett dippe är fasen respekt!
Svar: Eller hur! Fler dippe åt folket!
Carolina Lidström

Sandra Lundin

2015-02-02 - 08:07:16
Men åh vad roligt! Grattis till er :)
Svar: Tack så jättemycket! Det känns så kul! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar