Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Klipp och miljoner ord en måndageftermiddag!

2015-02-16 19:33:53 i Allmänt

I dag efter jag slutat jobbet körde jag till Dorotea för att möta upp min vän Johanna och äta lunch. Efter lunchen klippte hon mig och vi pratade i flera timmar. Typisk bra måndag med andra ord. Nu äter jag uppvärmd grönsakssoppa till försenad middag och känner för att vara kreativ. Tror jag sätter mig med en gitarr i sängen och spelar!
Appropå hår. Jag har ju egentligen ingen avancerad frisyr, bara så där halvlångt som är i behov av toppning då och då men det är bara fyra frisörer totalt som fått klippa och slinga mitt hår. Och så mormor och mamma som toppat det nån gång. Jag och Johanna, som är född tre dagar efter mig, analyserade att det är en typisk Oxe-grej. Vårt stjärntecken ogillar ofta stora förändringar och kör på säkra kort. Här är jag på väg till en finsittning under studenttiden i Umeå. En aning längre och lockat kvällen till ära, men samma nyans och samma skrattgropar. Hade till och med en av de där svarta rosorna i håret i gårkväll.
 
 

Kommentarer

Sandra Lundin

2015-02-18 - 07:53:25
Vilken fullkomligt underbar bild!
Svar: Tack vad glad jag blir! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar