Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den här dagen.

2015-02-24 16:10:43 i Allmänt

Ni vet sådana där dagar då allt känns lite mindre och är lite mindre? Lägg då till tvivel på sig själv i arbetet och hur man är som lärare. Jag vet att jag innerst inne är en bra lärare, men just nu känner jag mig mellanmjölk och lektioner kommer och går utan det där extra. Det kan ju inte blixtra kring varje lektion, det vet jag - men ÄNDÅ. Åh. Försöker peppa upp mig med Jens Lekman och saxofoner och handklapp gör att det känns lite bättre. I morgon ska jag leverera. Det bestämmer vi nu. I dag var bara en parantes. 
 

Kommentarer

Penélope Mårtensson
Men alltså, jag hade exakt samma känsla nu när jag kom hem! Nä, vi glömmer den här dagen och satsar på imorgon istället :)
Svar: Ja, det gör vi! Skönt att det går att göra så ändå :)
Carolina Lidström
Johanna L
Då är vi tre. Idag var en fisdag på det viset. Imorgon är en findag.
Svar: Ja! Vi kör på det! Och så kan vi alltid se fram emot vår Åka på skidutflyktochfika-dag! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar