Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tavlan

2015-12-28 19:40:00 i Allmänt

Christoffer fick denna tavla av mig i julklapp. Han har pratat länge om att han önskar sig en tavla av My Hansson (besök hemsidan, den här tjejen är extremt talangfull!).
Det var lite klurigt att smuggla en stor tavla i bilen på väg upp utan att Christoffer misstänkte något. Han erkände att han misstänkt en tavla men att den kunde bli så bra hade han inte kunnat drömma om. Önskar att jag filmat hans reaktion när han öppnade julklappen och fick se motivet. Han blev helt stum och sa sedan: det är ju verkligen Jax!
Här är originalbilden som hon utgått ifrån när hon målade porträttet och nog ser man att det är Jax alltid.
 
 
 

Kommentarer

Jessica

2015-12-29 - 10:30:02
Vad fint det blev med tavlan och vad roligt att Christoffer blev så glad, älskar verkligen den känslan när man ger något och ser hur det lyser i ögonen när personer öppnar paketet. Hon som målade tavlan har verkligen talang, är så likt!
Svar: Ja, verkligen! Det är en härlig känsla! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar