Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Morgonstund

2015-12-22 08:01:00 i Allmänt

Ligger i soffan och läser. Gick upp och såg julkalendern med Christoffer som precis åkt till jobbet för att göra klart inför julledigheten. Hundarna sover i hallen och jag ska nog ligga här en stund till. 
Gårdagen var bra! Anna är hemma över julen så jag hängde hos henne och pratade och fikade innan det var dags för lottförsäljning med Maria till förmån för Brukshundklubben! Vet ni vad jag gjorde sen? Påbörjade den stora barnkläder-tvätten! Kändes helt surrealistiskt att hänga upp minisockar på torkställningen. Kommer nog inte helt förstå att det bor någon i min mage förrän den kommer fram och visar sig! 

Skriv en kommentar