Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Men åh

2015-12-30 20:41:10 i Allmänt

Tillåt mig gnälla.
* Det är ishalka och blåsväder ute. Mitt absolut värsta väder. Jag gruvar för att gå över vår skridskoplan till gård för att gå till hönorna och släcka till dem för natten.
* Jag har hängt på Försäkringskassans hemsida för att planera lite för föräldraledigheten och när jag ska skriva in kontonummer jäklas det. Jag har försökt på alla sätt. Tro mig. Nu ger jag upp och ringer dem (och lär få stå i telefonkö i 238917 timmar) på lördag.
* Jag misslyckades fatalt med aiolin till middagen. Hade varit sugen på det i flera dagar och verkligen laddat upp för kvällens middag. Har aldrig misslyckats med ailoi förr. Blir fan förbannad.
* Jag har halsbränna.
* Jag är konstant kissnödig.
* Jag känner mig tung och trött.
 
Men! Nu ska vi vända denna båt!
* Jag frågade Christoffer om jag varit annorlunda under graviditeten. Han sa nej! Skönt. För i dag känner jag mig arg, irriterad, less, känslig och bitter (usch, vilken kombination).
* I dag har våra grannar varit här på julfika i tre timmar. För femte året i rad ordnar jag julfika men i år bakade jag bara tre sorter och bad alla ta med sig något gott. Bra av mig. Har ju en tendens att övergöra allt annars. Det är så mysigt att sitta med dem och prata i flera timmar och inte tänka på tiden alls.
 
Färdiggnällt! Förlåt kära ni. I morgon är det nyårsafton! Det blir kul. Men jävlar om det blåser...
 
 

Skriv en kommentar