Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jullovsmorgon

2015-12-19 10:17:00 i Allmänt

I morse smög jag upp och tände granen, fixade frukost och tittade på julkalendern.
Tänk att det snart är jul!
Jag och mamma har precis varit ute på en sparktur med hundarna och jag älskar verkligen ljuset i december. Så mjukt och försiktigt skimrar himlen i alltifrån ljust aprikos till mörkt lila. Nu ska jag börja med den stora julklappsinslagningen och lyssna på Sofia Karlssons nya album. Bra lördag!
 
 

Kommentarer

Åh sparktur, jag vill också kunna åka spark! Du har tur du som har lite mer julväder än vi här i söder som bara får regn!
Svar: Ja! Jag är så tacksam över det! Har svårt att tänka mig en grön jul. Men i dag är det dock plusgrader så det är rätt isigt ute :(
Carolina Lidström
Penélope
Åh så mysigt det låter! Hoppas att ni får en helt fantastisk jul :)
Svar: Detsamma! Kommer du hem något över julen? :)
Carolina Lidström
Penélope
Nä, det blir nog inte så. Pappa jobbar och då finns det som ingen anledning. Men jag kommer nog ner någon helg efter eller kanske när han fyller år. Och då kanske det finns någon fler som jag vill smyghälsa på ;)
Svar: Okej, förstår det! Låter bra det! Du är så välkommen! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar