Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Arbetslördag

2015-12-05 17:28:00 i Allmänt

Så här såg det ut när jag hade målat kallskrubbens väggar och tak tre varv. Nu är den färdiginredd som klädkammare! Är så glad! Utlovar bilder i morgon men det måste vara dagsljus för att det ska bli som bäst (ni ser ju bara denna gryniga bild).
I dag har jag och mamma varit ett bra team. Först bakade vi pepparkakor och tog hundarna på en sparktur. Sedan har vi ägnat de senaste timmarna åt att tömma ett linneskåp som var fullt av porslin och diverse småsaker. Linneskåpet agerar nu just linneskåp där vi har alla sängkläder. täcken och yllefiltar. Sängkläderna har tidigare varit i den byrå som nu ska bli bebisens egen byrå! Åh! Får pirr i magen av tanken på att tvätta upp alla babykläder och vika in de i byrån, men det får bli ett senare projekt. När vi var klara med kartongerna gick vi vidare till en annan liten kattvind där saker som tidigare bodde i kallskrubben blivit inhysta. Nu är det bara biblioteket kvar som ska städas upp lite och jag har i dag dessutom kommit på en mycket bra förvaringslösning för jul- och påskpynt samt lampor. Möjligtvis en liten grej för mänskligheten men en mycket stor grej för mig som befinner mig i det stora "boar-träsket", hehe. Jag och mamma är ett mycket bra arbetsteam.
Men det absolut bästa med denna dag är att Christoffer och pappa har lagat mat hela dagen och nu ska bjuda på finmiddag. Vi vet ingenting om menyn men har fått order om att klä upp oss så det är bara att lyda order. Hoppas ni får en fin lördagkväll!
 

Skriv en kommentar