Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Veckans möbel: blombordet

2015-04-01 20:00:00 i Allmänt

 
Det här blombordet (heter det så?) var ett riktigt fynd. Jag och mina bröder var på återvinningen och slängde skrot och helt plötsligt ser jag denna möbel titta fram ur en skrothög på en släpvagn. Långsamt smyger jag mig fram och drar på smilbanden och frågar: Ursäkta, ska du kasta den där? och så pekar jag på möbeln. "Ja, vill du ha den?" säger mannen som står i färd med att slänga detta fynd. "Ja" säger jag, "får jag den?". Och så gick det till när denna skapelse kom hem till huset. Mina bröder bara skakade på huvudet för nästan varje gång jag är på återvinningen fyndar jag något.
Se så fint min Novemberkaktus blommar! Det fick bli en bonusbild.
 
 
 
 

Kommentarer

Jessica

2015-04-02 - 14:08:10
Så himla snygg, vilket fynd! Hur kan man ens komma på tanken att slänga en så snygg möbel (om man kan kalla det för möbel?). Vilken tur att du befann dig där just då och kunde rädda blombordet.

Sandra Lundin

2015-04-04 - 09:02:36
Älskar när man vågar fråga och det faktiskt går vägen :) Vilket fynd! Hade en som jag sålde för några månader sedan eftersom den inte passade in hos oss. Fick 250 kronor för den trots att skicket var rätt kasst så bra fynd indeed :D Glad påsk!

Skriv en kommentar