Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Zumba!

2014-09-08 21:14:15 i Allmänt

I kväll har jag testat något jag aldrig gjort förr, nämligen dansat zumba! Emma drog med mig! På måndagar kl. 19.00 kör ABF en träningscirkel på Folkets hus och i kväll var första träningstillfället. Det var lika roligt som jag hoppats på och det är nog tur att jag har lite spring i benen för det var jobbigt! Lär nog ha en hel del träningsvärk i morgon...
Nu är det kvällsfika och sen hopp i säng för i morgon väntar en späckad dag med Lärartorget på morgonen (en träffpunkt för alla lärare vid Malgomajskolan där vi diskuterar aktuella ämnen, fikar samt vidareutbildar oss) följt av åtta sånglektioner och en svenskalektion där jag ska introducera antiken som en första epok i litteraturhistorien.
Natti!

Skriv en kommentar