Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Trasmattor på språng och tretimmarssurret.

2014-09-09 22:38:43 i Allmänt

Hej hallå bloggen. Nu lider denna dag mot sitt slut och för det första: jag är så himla tacksam över mitt jobb. Jag ska skriva om allt i ett senare för det förtjänar ett separat inlägg. För det andra: jag har sålt några av mina trasmattor i kväll. Både gammelfarmor Betty och farmor Dagny var ju två mattvävare av rang och de vävde mattor på löpande band vilket gör att jag har hur mycket mattor som helst. Jag sålde ett helt gäng på vår loppis i somras (farväl mattor) men jag har fortfarande mattor jag inte använder och vet att jag inte kommer att använda. Tänker mig då att det är trevligt om någon annan får använda dem så därför: är du i behov av trasmattor? Kontakta mig då: [email protected]. I kväll sålde jag fem mattor till två bekanta och vi hade en så himla trevlig stund med fika, surr och husesyn. Blir så löjligt mallig varje gång någon som besöker vårt hus berömmer inredningen. Ni trogna läsare vet ju att jag har lagt ner min själ i det här huset.
För det tredje: min fina barndomsvänne och forna granne Lena har hälsat på i kväll. Vi surrade i tre timmar om både allvarliga, sorgliga saker och om roliga, lättsamma saker. Älskar att prata med mina vänner. Känner mig alltid så tillfreds efteråt.
Saknar Christoffer och Jax. Det är väldigt tomt här utan dem. Nu ska jag gå till sängs med en bok för med en bok är man aldrig ensam!

Kommentarer

Jag skulle kunna tänka mig några bara för att få se ditt vackra Dalasjö och ditt fina hem :-)
Svar: Jaaa! Kom och hälsa på! Vore så kul att få träffa en "blogg-vän" live! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar