Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kvällshälsning

2014-09-24 21:40:48 i Allmänt

 
Jag bloggar extremt sällan från mobilen. Nu är jag dock så trött att jag inte orkar gå ner till köket där min dator ligger på bordet. Har placerat mig alldeles för skönt i sängen. 
Dagen har gått i ett med jobb, badminton med några kollegor, höstfix och fika på badplatsen med byn och så dagens höjdpunkt: säsongspremiär av tv-programmens tv-program: Bonde söker fru! Jag och Emily sms:ade frenetiskt under avsnittets gång och nu ser vi fram emot nästkommande program! 
Det var det om denna septemberonsdag. 
 

Kommentarer

Så mysigt det ser ut! Kanske mina undanlagda happylights också ska få ta plats i sovrummet!

Therese Bjärstig

2014-09-25 - 18:24:43
MYS!!! Ikväll är det jag som letar fram mina 3-4 ljusslingor och placerar ut i hall, sovrum och barnens rum! Är ju definitivt tid för det nu :-)
Terese från vilhelmina
Du har sannerligen ett vackert hem. Du är så begåvad på att bevara det gamla och sättet du sätter ihop alla detaljer är makalöst. Det är så personligt, så innerligt vackert och de framkallar positiva känslor från barndomen med alla Astrid Lindgrens sagor och berättelser när jag bläddrar bland dina inlägg. Imponerad och avundsjuk på din talang är vad jag blir. Det är synd du har en sambo annars har jag barrikaderat mig i ditt bibliotek :)
Svar: Supertack för den otroligt fina kommentaren! Blev så himla glad! Att du relaterar till Astrid Lindgren när du läser mina inlägg måste nog vara en av de finaste komplimangerna jag fått! Tack igen! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar