Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hundhus-uppdatering

2014-09-05 16:45:00 i Allmänt

Jo, det byggs ju ett hundhus här på gården. Nu har det hänt en del sedan de här bilderna togs förra helgen men ni får ju en bild av bygget i alla fall. Jag tänker att jag visar processen senare med före- och efterbilder när allt är klart.
Mamma Målarmästare är i farten.
Golvvärmefix! Förra helgen flytspacklades det så nu ska vi bara dit med golvklinker och så är golvet klart. Väggarna är också färdiga och det ska bara upp lister där. I hundhuset finns det plats för tre hundar och vi kommer att avdela i tre sektioner inne.
Där mamma hukar sig ska det bli en altan för hundarna och sedan kommer själva hundgårdarna gå ut på den sidan. Filuren i dörröppningen är Kristian som spexar som vanligt.

 
 
 

Kommentarer

Penélope
Wow! Vilket lyxhus! :)
Svar: Ja, du vet: bara det bästa till Jax ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar