Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Imraträning.

2014-10-02 21:33:00 i Allmänt

I kväll var jag och Imra på klubben och tränade med Cissi, Elin och Maria och deras hundar. Imra var ovanligt slö och jag antar att det är en efterreaktion på löpperioden som avslutades i tisdags. Hon fullföljde alla moment med en helt okej prestation och låg riktigt bra på platsliggningen men hon kändes liksom lite "seg" för jag är van att hon går i 110 jämt och ständigt. Nu har vi två träningstillfällen inplanerade nästa vecka. Jag tränar kortare pass nästan varje dag men vid de längre träningspassen vill jag gärna träna med dirigering så det är det tur att vi har tävlande klubbkompisar också! Nästa lördag ska vi tävla i Ö-vik och för att ladda upp arbetsglädjen kommer jag att köra sökrutor, kortare spår och lek (förutom de två lydnadspassen). Imra kan momenten och jag vill inte nöta i onödan för att dra ner hennes prestationslust.
I går, innan vi såg "Bonde söker fru" hos Emily, passade jag på att träna på Tjärnvallens parkering. Perfekt miljöträning och störning i form av cyklister, bilar och barn och ungdomar på väg till och från träning. Lägg märke till hennes benpose, hehe. Hon har ofta sådana där roligheter för sig. Finaste Imra!
 

Skriv en kommentar