Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vikten av det rätta materialet

2014-11-25 21:02:00 i Allmänt

Hämtade ut ett efterlängtat paket i dag. Jag tycker om att slå in paket och att pyssla och det är rätt konstigt egentigen eftersom jag har världens sämsta tålamod och vill att allt ska bli klart så fort som möjligt. Antagligen är det min estetiska ådra som skriker efter att det ska vara snyggt som gör att jag ändå klipper och klistrar och färgmatchar och har mig. Min storebror återger ofta minnet av när vi under en julhandling i Umeå besökte fem olika affärer på jakt efter polkagrisrandiga snören i perfekt utförande - det vill säga i den stil jag hade i mitt huvud. Stackars brorsan fick gå och gå och envis är jag också, och snörena hittade vi till slut. Har även gjort en likadan procedur med knäckformar... en annan historia. Ska fråga brorsan om han kanske kan gästblogga om denna anekdot nu när vi börjar närma oss juletid.
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-11-27 - 10:10:31
He he kan relatera till detta, i mitt fall var det ljuskoppar i mässing för hornljusstakar som jag letade i Umeå, Östersund och Sundsvall i jakt på den RÄTTA ;-P Ser fram emot ett gästinlägg av din bror så vi får höra mer!

Skriv en kommentar