Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Snälla tomten

2014-11-24 21:30:55 i Allmänt

I dag är det prick en månad till jul och med anledning av detta tycker jag att det passar ypperligt med en önskelista för allmän beskådning här på bloggen.

En mandolin (alltså inte instrumentet utan verktyget som skär tunna, tunna skivor av olika råvaror)
Acne Kashmirsjal
Kaffekoppar från Swedish Grace Rörstrand (i nyansen "Is", viktigt).
Tom Dixon ljuslykta (tänk vilket mysigt sken ni kan mötas av när ni kommer hem till oss om denna ljuslykta får pryda vårt vardagsrumsbord!)
En spark! (Våra i lagårn är så himla vingliga och eftersom jag alltid sparkar med någon av hundarna så går det rätt fort och då behöver jag en stabil och säker spark). En spark är ändå vinterns mest använda fordon för oss här uppe i de norra trakterna!
Produkter från Lilla Bruket (älskar Lilla Bruket, ekologiskt och fint!)
En kettlebell på 10-12 kg (tänkte svinga mig lite starkare!)
Och slutligen sådana här fina tomtar från Maileg. Dessa kommer jag garanterat inte få av mina kära mor då hon tycker att tomtar ska vara runda och goa och ha röda kinder.
Slutligen: jag önskar mig även en hel massa fin kvalitetstid med nära och kära. Dessa materiella ting ovan är ju bara en fin liten bonus. Det viktiga är ju kääääärleeeeken och väääänskapen och juleeeefriiiiiden (där ett Tom Dixon-sken skulle sitta fint efter en tur runt byn med en ny fin spark följt av glögg i en ny kopp från Rörstrand i nyansen IS (viktigt, som sagt).
 
 
 
 

Kommentarer

Imit
Minst tolv kilo säger jag som svingar minst ett par - tre gånger i veckan. Ifall nån nu får för sig att köpa någon av dessa materiella ting...vilket jag givetvis tycker du är värd. Kaffe i de där kopparna kring juletid längtar då jag till.
Svar: Ja, läste på lite och kom fram till att 12 kg borde vara lämpligt! :) Självklart är du mer än välkommen på kaffe kring juletid, längtar!
Carolina Lidström
Tack för vänliga ord! En spark hade du kunnat få här, i våra förråd vimlar det utav dem!
Svar: Åh! I våra förråd med, men de är alla så rangliga tyvärr så jag emottager en spark med stor glädje. Ska ha i det i åtanke om jag passerar dina trakter framöver :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar