Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagsfeelingen!

2014-11-14 14:13:51 i Allmänt

Ben Howard – Old Pine
 
Ovan ser ni vad jag lyssnar på i dag, denna disiga fredag. Är inne i en så himla bra musikperiod just nu - hittar ny musik, återupptäcker gammalt och har till och med inspirationen att skapa någon egen liten melodi. 
I går inledde vi den tredje omgången "Halv åtta hos mig" och gårdagens värd var Agnetha som hade lagat en pangmiddag. Det är en fröjd att äta och dricka gott och bara prata i flera timmar. Saknar mina fina jobbarkompisar. Tur att vi har flera kommande middagar att se fram emot!
I kväll har vi i Dalasjö byaförening styrt After work med byns invånare - det blir mysigt! Nu blir det sista rycket för denna jobbvecka och sedan kvällar jag! Hoppas ni får en trevlig helg. 

Skriv en kommentar