Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Middagsbjudning hos mig!

2014-05-24 09:52:00 i Allmänt

Jag har inte hunnit blogga de senaste dagarna för jag har varit upptagen med jobb, möten, a capella-rep, sånguppträdande med mina elever på Lilla Hotellet (vi kör i kväll igen, klockan 20.00, kom dit, det blir kul!) och middagsbjudning. Här kommer bilder från middagen!
Dukningen! Temat var "Vår på ett fat" och till och med min klänning matchade dukningen, något jag först inte tänkte på, men som mina kära kollegor och vänner påpekade!
Jag, Agnetha, Ingela och Lotta har som tradition att bjuda varandra på middagar och vi kör med poängsättning så vi får en vinnare i slutet. 
Till förrätt bjöd jag på Crème Ninon serverad tillsammans med Chèvre chaud.
Varmrätten: Smörstekt torskrygg på en bädd av primörer med jordärtskockssås. Här glömde jag sparrisen, men jag kom på det precis när jag serverat fram varmrätten så mina gäster väntade tålmodigt på att jag förvällde sparrisen så att den också fick komma med, haha.
Till efterrätt serverade jag fläderparfait med ringlad jordgubbscoulis och minipavlova med passionsmousse.
Drinkarna, fläderdrink och mojito med rabarbersirap, hann jag inte fota för de tog slut i ett nafs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

KKVL
Såg mycket aptitligt ut:)
Jag längtar till Dalarna i sommar, vi måste börja styra upp en lista!


Svar: Ja, jag med! Snaaaart är vi där! :) Ja, jag har redan börjat pinna massa matbilder på Pinterest för inspiration inför veckan! :)
Carolina Lidström
Sabina
Så vacker dukning och mat! Fint Carolina!
MAJ GOD FLÄDER(!!!!!!)parfait??!!!! du får bjuda på det någon gång! recept?
Svar: Fixar det vettu! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar