Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Björn!

2014-05-07 07:18:18 i Allmänt

Har ju glömt att berätta att jag såg mitt livs första björn i söndags! Vi var på väg hem och det var vid Torvsjö som en fjolårsunge kom springande över vägen. Både jag och mamma skrek rakt ut: EN BJÖRN! Så här i efterhand önskar jag att den hade varit lite större och lufsat långsammare så att jag hade kunnat tittat ordentligt, men jag är glad att jag efter all längtan efter att få se en björn i det vilda äntligen har fått göra det.
I gårkväll hälsade vi på Jax uppfödare Camilla och Urban utanför Åsele för att titta på Jax kullsyster Jhippis valpar. Valpar alltså. Man vill ju ta med sig hela högen hem. På vägen hem spanade vi efter björn. Vi ska åka ut efter någon skogsbilväg en kväll för att spana vidare.

Skriv en kommentar