Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Andningspaus

2014-05-07 13:25:00 i Allmänt

Det är mycket nu. Vi har repat musikal på förmiddagen och eleverna är så duktiga. Blir helt rörd av deras engagemang. Samtidigt som musikalen finslipas inför föreställningar i morgon och på fredag så pågår den övriga skolvardagen vilket gör att det är lite hektiskt just nu. Just nu har jag tagit en paus och sitter i skolans mysiga biblioteket där jag tagit plats i soffan för att rätta elevarbeten i svenska. Hörlurarna är med mig och just nu spelas denna finstämda låt med bästa fröken Ternheim. 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-05-09 - 12:55:08
Hoppas gårdagens och dagens föreställning gått/går bra! Måste verkligen vara en bekräftelse och stolthet för dig som lärare när dina elever skapar och presterar på detta sättet! Önskar dig en trevlig helg, även om vi verkar få nöja oss med mulet väder å snålblåst... Och tack förresten för tipset om din fröblandning, den ska jag sno ihop och testa! KRAM

Skriv en kommentar