Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fotoutmaning mars 2014: "Under ytan"

2014-03-19 19:49:00 i Allmänt

Dagens tema på fotoutmaningen är "Under ytan" och här är en bild från det första seminariet i Skapande svenska A (en fristående kurs i skönlitterärt skrivande som jag läste utöver mina lärarstudier). Jag har alltid varit en skrivande person och har skrivit alltifrån kortprosa om triviala ting till känslosvalliga sestinor som man bara kan skriva ett "fåtal gånger i livet" som vår lärare Anders Persson sa. I kategorin "Texter/dikter" finns en hel del av mina texter sparade och när jag läser dem känner jag: det är så himla skönt att bli äldre och tryggare. Nu är det mina påhittade karaktärer som får känna så där som jag gjorde vissa perioder. Jag skriver då och då om Sune, Line och Petrus och de andra karaktärerna och samlar ihop dem. Jag tror att alla har ett behov av att uttrycka sig. Mitt sätt att att skapa med ord. Orden leder mig och jag bildar vägen.
 
 

Kommentarer

Malin Danielsson
Hej Carolina,

Vi söker solist till vårt bröllop i Saxnäs Kyrka i sommar och har blivit tipsad om dig;) Men jag hittar ingen mailadress till dig... Om du brukar åta dig extraknäck som solist på bröllop kan du väl maila mig för mer info är du snäll?

Hls Malin

Skriv en kommentar