Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fotoutmaning mars 2014: "Tacksamhet"

2014-03-18 18:16:00 i Allmänt

Jag känner en oerhört tacksamhet att jag direkt efter avslutad utbildning fick ett jobb där jag får jobba med båda mina ämnen musik och svenska och DESSUTOM få undervisa i sång 30 % av min tjänst, mitt absoluta favoritgöra på jobbet! Att varje dag få känna att jag är en del av ungdomars vardag och få chans till att ge dem utbildning samt vägleda dem är en ynnest. Tack för det!
Här uppträder jag, Alexandra och Nan på Musikskolans avslutningskonsert i maj 2013. Om ni undrar varför vi ser inneslutna ut är det för att vi är koncentrerade på den trestämmiga sången i Eratos version av "It´s not my fault I'm happy". Ps: vad har förresten hänt med mitt hår? Vindmaskin på scen?!
 
 
 
 

Kommentarer

Oj de känns som att det var evigheter sedan!
Svar: Ja, eller hur! Man hinner så mycket på ett år! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar