Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fotoutmaning mars 2014: "I mitt huvud"

2014-03-31 19:08:00 i Allmänt

Den här bilden tog jag i dag när jag nyttjade min friskvårdstimme. Jag tog en promenad i Saxnäs då en lektion gick bort eftersom eleverna är på fjällvecka. Jag förundras ofta över hur magnifik vår natur är och det är ofta något som upptar mina tankar. Det behöver inte vara ett storslaget fjäll utan det kan lika gärna vara en liten solgul tussilago som tittar fram ur en hög med murkna löv. Naturen finns där så tillgänglig och jag är tacksam över att jag har vett att uppskatta den på det sätt jag gör.
Så var Fotoutmaningen mars 2014 avslutad!
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-04-01 - 07:51:32
Så härligt friskvård! Och jag ler lite, mitt inlägg i dag är lite på samma tema, jag blev så fascinerad av skogen då jag var ute och gick, den var lavklädd och så vacker... ett naturens under som jag är glad att jag har vett att uppskatta! :-)

Skriv en kommentar