Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Veli Losinj

2014-06-28 10:14:00 i Allmänt

Här kommer första delen av bilderna från vår resa till ön Losinj (det ska vara ett tecken ovanför s:et men jag vet inte hur man gör ett sådant, så ni får tänka er att det är där). För att ta oss ut till ön fick vi först åka minibuss i 90 minuter och sedan åka båt i 90 minuter. Så här fint ljus var det när vi åkte från hamnen ut mot ön på fredagkvällen!
Helt oredigerat och helt makalöst.
Första dagen tog vi en liten upptäckartur i den lilla fiskebyn Veli Losinj där vi bodde.
Pittoreskt och vackert.
Husen var i alla möjliga olika färger.
Hotellområdet var byggt på ett stort klippområde så utsikten mot havet var strålande. Här låg vi och läste, pratade och slumrade.
Första kvällen.
Efter middagen drack vi drinkar till den här utsikten.
Det var så himla bra och mysigt att få hänga helt obegränsat med Christoffer. Jag behövde inte tänka en sekund på hur eleverna ska nå sin promaximala utvecklingszon och han behövde inte tänka på skogsbruksplaner och markägarmöten. Man behöver sådana här pauser ibland. Det är bra för relationen. Både jag och Christoffer har en tendens att gå helt upp i jobbet när det är intensiva perioder där så att få komma bort en vecka är en investering i och för varandra.
! Längtar tillbaka när jag ser den här bilden.
Nu är vi hemma igen och även om Veli Losinj var fantastiskt på alla sätt och vis så blir nog jag och Christoffer aldrig några globetrotters eftersom vi längtade hem efter några dagar, hehe. Ett tecken på att vi trivs bra där vi bor! Nästa del kommer antingen i dag eller i morgon. Nu ska vi handla, sedan ska jag springa distanspass med Jax och efter det ska vi ta tag i gräsmatteklippning och diverse gårdsarbete. I kväll kommer Christoffer vän Adrian och hans flickvän Moa hit och de ska sova över till i morgon! Jag har köpt bubbelrosé som jag och Moa ska dricka när Christoffer och Adrian blir för långrandiga inom hundar och älgjakt, hehe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar